Encuentra rápidamente entre las ofertas de empleo disponibles

Buscar en Internet

rss feeds RSS / /

Redactors/es i traductors/es en llengua catalana

Información de la oferta de Empleo:

Información de la oferta de Empleo:
cerquem treballadors autònoms (clickworker), que a partir de textos de mostra en anglès o en alemany siguin capaços de redactar textos lliures en català sobre temes diversos, com poden ser descripcions de ciutats o d’hotels.

simplement es requereix un ordinador amb connexió a internet. els horaris, el lloc de treball, així com el temps dedicat a realitzar aquesta tasca són totalment de lliure elecció.

es requereix un domini impecable de la llengua catalana (preferiblement nadius) i bons coneixements de les llengües alemanya i anglesa.

informació sobre l’empresa: humangrid és una plataform ade tipus crowdsourcing, és a dir, dóna treball a múltiples treballadors autònoms, els anomenats clickworker, i gestiona multitud de projectes de gran volum de negoci.

humangrid rep projectes de diverses empreses, els fracciona en forma de minitreballs i els ofereix a diversos clickworker, que, gràcies a aquesta iniciativa, tenen l’oportunitat de guanyar diners per internet.

Pais: espana
Ciudad: Barcelona

Email de Contacto: jobboersen@humangrid.de
Teléfono de Contacto:
Web de Contacto: Ver Web
Nombre de la Empresa: humangrid GmbH


Enviar por mail Enviar este artículo por email

Valora esta oferta de empleo 5   4   3   2   1

Comparte  Enviar a facebook Facebook   Enviar a menéame Menéame   Digg   Añadir a del.icio.us Delicious   Enviar a Technorati Technorati   Enviar a Twitter Twitter
Ofertas Destacadas